Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

lørdag 26. juli 2008

LILLEDRAGEN MAGNUS ER KOMMET TIL VERDEN!!!

Magnus fant ut at han skulle komme på sin helt egen dag...ikke til termindato. Fødsel gikk bra for mor, far og barn - med god hjelp fra jordmor Marit og barnepleier Lynette. Magnus ble født den 16.07.08 kl. 23:38 på SØ i Fredrikstad - de vitale mål: 3440 gr og 49 cm. Så nå går Mammadragen rundt i sin ammetåke - godgutten vår er bare kjempesnill og han har absolutt arvet matvettet til foreldrene sine :) Hentesettet rakk æ aldri å bli ferdig med - så det prosjektet blir skrinlagt og rekt opp til noe annet.... Oppdaget også at man ikke kan ha for mange ammeinnlegg i ull - må jo holde puppen varm!!! Så det går i 3 trådet lanolin, ute er det over 28 varmegradet og snittlig for æ 5,5 time søvn samlet sett i døgnet - æ kunne ikje hatt det bedre!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åååååh så nydelig han er.Gratulerer så mye.Kos dere:)

Cloudberry sa...

Gratulerer så mye!
Magnus er veldig søt.

Anonym sa...

Endelig får man se hele lilledragen og en kjempefin gutt er han !! Når skal vi få se han live på Skype? Stor suss og klem fra moster Lillian i Svealand

Monstermønster sa...

GRATULERER!

Gratulerer med nydelig gutt med et flott navn. Håper dere har det fint disse første dagene sammen med det lille, nye mennesket.

Anonym sa...

Oi, er han kommet allerede, gratulerer så mye! Kjempefin gutt, blir helt babysyk jeg...
Hyggelig at moren din likte gaven! :o)

Anonym sa...

Grattis Anita........lilledragen Magnus er et aldeles vakkert, lite barn! Nyt tida og kos deg masse....det vokser så alt for fort :-)

Klem Lisbet

Unknown sa...

Grattis!
Vacker, ung man, som sin späda ålder till trots, redan har utpräglat maskulint utseende. Eller hur, pappa?

Zuna&Co

Anonym sa...

En vakker liten gutt! Fortsett å kose dere masse

Anonym sa...

Gratulerer enda en gang, tenk at han fant det for godt å komme på MIN bursdag!! :) Ordentlig stas, synes jeg! Så selv om du ønsket deg en liten løve, Anita, så skal du se at det ikke er så dumt med et krepsebarn, heller, mannlige krepser er nemlig kjent for å være ekstra glade i mammaen sin... ;) Nå gleder vi her i Sarp oss til å ta vidunderet i øyesyn!

Guro sa...

Gratulerer, for en sjarmør!