Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

fredag 22. august 2008

min lille drage :)


- kjært barn har mange navn - men æ kan ikke forklare koførr han blir kalt for Lilledragen...han er jo bare snill og skjønn :) Magnus og mamman hilser til familie og kjente + til alle damene som er innom bloggene før helgen! Mamman har fått litt startproblemer i fht neste strikkeprosjekt til guttungen (er det mulig?). Har lyst til å strikke noe i grønt og mykt Lucca garn - men tror ikke at jeg har nok av fargene - så da må jeg en ny tur til Mergarn.no?  :) Eller... Voksejakke fra Nøstebarn i dobbeltråd merinoull på pinne 4, fargene tror jeg må bli marineblå og pistasjegrønn - skal trille en tur først før jeg setter i gang :) 

1 kommentar:

Anonym sa...

Åååå, så søt!!
Det er nesten litt skummelt å besøke bloggen din - får jo lyst på en liten babis igjen. Men jeg har tre små, og det får holde for en stund....
Jeg har også kallenavn på mine tre - begge guttene blir kalt for Stomperud og jenta blir kalt Lille Molle...

Jeg kan love deg at strikkelysten kommer tilbake. En gang strikker, alltid strikker!!

God helg til deg og Lilledragen!