Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

onsdag 24. desember 2008

Endelig ferdig - ribbebukse og voksejakke fra Nøstebarn for nattabruk


Til kalde vinterkvelder og netter har jeg strikket et sett til Lilledragen i Askeladens Silkeuld i grønt og naturfarge. Pinnestr er 4, strikkefastheten er løs og ledig (vil ha litt strekk i plaggene). Planen var å ha to slike sett klare til imorgen, men siden cast on på pinnene har Lilledragen hatt flere økedøgn (han fullammes), så har han vært plaget med løs mage og etter 5 måneders vaksinen i forrige uke fikk han litt feber i et døgn - så mamman har ikke helt funne tid og ork til strikkepinnene. Men jeg har litt lyst til å lage et sett til, men hvor jeg bruker de samme fargene motsatt. Notat til meg selv: prøv å hold jevn strikkefasthet på jakka..... Kanten på jakka er fastmasker, og så har jeg brukt fastmasker i 6 rader for å lage en liten krage i stedetfor hetten :)

Egentlig skulle jeg også legge inn skrytebilde av vårt aller første juletre med lys og pynt, men tror du ikke batteriene i kameraet mitt var tomme.... Errrgh.... men pytt - det er tanken som teller?

Mammadragen ønsker deg og dine ei riktig fredelig høytid!!! 

torsdag 4. desember 2008

Tallet er 7


Jeg har fått utfordring i fra både Løvinnen og Monstermønster om å fortelle 7 ting om meg selv...

1. jeg har dilla på papirjulestjerner! Har hengt opp ei i hvert vindu jeg har :) og aller helst liker jeg å henge dem opp i mørketidsperioden for hjembyen i nord....

2. jeg har fobi for blekkspruter!!! jeg vet ikke hvorfor, men tåler ikke å se dem på fotografi en gang...

3. jeg elsker lukten av kongerøkelse (den du får kjøpt på apoteket) 

4. jeg kan ikke fortelle vitser, ikke husker jeg gangen i vitsen og uansett begynner jeg å flire av poenget lenge før jeg er kommet til det....

5. jeg kan måkke snø!!!

6.jeg kan ikke fordra å skrelle appelsiner... av opplagte grunner!

7. jeg spiller WoW, har en lvl 70 rogue og startet på den lange veien til lvl 80...

Jeg utfordrer freidig nok:

Felisi

Pinneguri 

Mirre Virre