Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

torsdag 5. februar 2009

Kor hadde æ haue henne... en liten historie om et garnkjøp på dialekt

Æ hadde ca 11,6 garn, men første uka av 2009 var ennu ikje over før æ "spurta" inn på garnbutikken "min" her i Halden... og gjorde et nytt alpakka innkjøp (alpakka e dødelig deilig å strikke med). Januar og februar prosjektet krevde nemlig (!) nytt garn - heilt saint! Lilledragen og mamman skal nordover i mars, og det er gjerne kaldere der oppe på Hinnøya enn her nede ved svenskegrensa - meir snø har de også til tider - og da må jo mamman pakke oingen sin innj i nokka varmt og godt! En ting va nu at æ brukte 2 kvelda på å spekulere på korsn farga æ sku ha; te bukse, jakke, lue, sokka, votta og vogndress? For de av dokker som kjenn te mæ og mitt kleskap - så e gråfarga i ulike nyansa ikje akkurat fraværende...  En ainna ting va å regne ut kor mykje garn æ trengte til de forskjellig delan... (nok en gang kan æ påstå at æ e lettere dyskalkulistisk)... 


Buksa er DROPS design og den var en drøm å strikke, brukte bare ei lita uka og e fornøyd med kordan fargeskiftene blei. 3 gråfarga og naturhvit, dobbeltråd med DSA Tynn alpakka og Drops Alpaca. Men æ bomma litt på garnmengden kan du jo si :) Æ e alltid redd for å at det skal bli for lite garn - men her ble det veldig mykje garn til overs... det dobbelt av ka æ brukte - kor æ har hadd hauet henne? Ja du spør! Æ kan strikke 2 sånne bukser til om æ vil :) Det blir meir enn nok til sokka, votta og skjerf...

Seinare i dag ska æ legg opp til jakka, æ trur æ har nokk garn ja :)

Somehow I managed to buy too much yarn, but it´s alpacca - so I´ll survive :) 

4 kommentarer:

Ruth sa...

Jeg er ikke "lettere dyskalkulistisk", jeg er fullstendig og totalt dyskalkulistisk. Og jeg, som deg, ender opp med alt for mye garn - det er en av godene med det. Og egentlig er det ikke noe som heter "for mye" nåt det gjelder alpakka. Blir aldri for mye alpakka. Etter norgesturen min kom jeg hjem med akkurat sånn passe alpakka i to bæreposer. ;)

Anonym sa...

Morsom historie, men nå har du jo garn en stund :)

Monstermønster sa...

Det kjekke med å ha masse garn av samme farger som det du har strikket, er at det er greit å få noe matchende. Så bare kos deg med garnet!

Mitt problem er at jeg ofte glemmer at jeg har passende garn fra før... nyttårsforsettet er å kikke i garnkistene FØR butikkbesøk.

Lappesola sa...

Så vidt jeg vet skal det mye mer til før du har for mye garn.
Hilsen en annen Hinnøyværing