Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

fredag 6. februar 2009

Mammas lille pingvin

 vel, hadde æ nokka valg??? Æ fikk en epostadresse fra To damer om nyheta, og denne pingvindressen falt æ nesegrus for. Du skjønne ka æ har gjort - jepp, bestilt oppskrift og garn - æ kain ikje nokka før det - æ elske jo pingvina. Så kjære ektemann ( æ vet jo at du e innom bloggen et par ganger per dag), din kone har bestilt enda mer garn...

7 kommentarer:

Ruth sa...

Hellanfred, noe så nusselig. Kan jo forstå at man bare MÅ, når det gjelder noe sånt. Gleder meg til å få se bilde av den når den blir ferdig.

Å jo, her i huset funker det å true med flyvåpenet. De trener på å fly under raderen som står oppe på en av åsene her og når de suser nedover veien i hodehøyde kommer Pus inn som en rakett uansett hvor i verden hun befinner seg.

Sommertid sa...

Kjempetøff !Skal bli moro å se han ferdig ja. God helg !

Charlotte sa...

Fikk den mailen jeg og! Den dressen er jo bare helt rå!! Gleder meg til å se hvordan din blir! Tusen takk for komplimenter på bloggen min! Ha en riktig god helg!

Stubbetufsa sa...

Hei, Pingvinmamma! Jeg har noe til deg på bloggen min! Klem!

Anonym sa...

Gratulerer så mye dagen - her også :-) Gleder meg til å se Magnus i pingvindrakten når den er klar! Stor klem fra syrran i Svealand

Guro sa...

Ja, den falt jeg også for. Hellandussen!

Lurer på hvorfor det er så innmari søtt med unger utkledt som dyr. Det bare ER det. <3

Gleder meg til å se!

Magaki sa...

LOL!

Jeg forelsket meg umiddelbart i flere mønstre fra det heftet. Ergerlig at jeg ikke lenger har små...