Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

mandag 21. februar 2011

bedre sent enn aldri - Enda en kjekkasgenser

En barselgave, noe i det seinaste laget kanskje - men det kan være godt å få nokka som passe i det andre leveåret åsså. Æ satse på at det blir suksess - sjøl om det e nokka usikkert i fht størrelsen - men som æ har gjort mora obs på; det e jo kjekt for ungan å ha nokka på sæ som ikkje e oversiza som de skal vekse i :)

Æ har dilla på Pickles!!! og æ som ikkje engang spis sylteagurka - men garnet et superlekkert og mykt og oppskriftan e enkle og elegante :) Æ trur æ har minst 4 boksa med Pickles garn - og ei lita liste over Picklesting som skal strikkes :) Lykke spør du meg :)

2 kommentarer:

Moan sa...

Stilige farger. Det kan bli litt mye ROSA og LYSEBLÅTT!
Har ennå tilgode å prøve garnet :-)

Mammadragen sa...

Dette garnet kan æ anbefale - det framstår som både drygt og mykt :) Æ har 4 grenserprosjekter til med samme garn -og d bare glede æ mæ til:)