Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

lørdag 29. november 2008

"Statusrapport!"
I disse dager er det ett år siden vi skjønte at Lilledragen Magnus var på vei...og her sitter vi et år etter med verdens skjønneste lille gutt :) Det har blitt mindre tid til strikking etter at han kom ut til verden, men hva gjør nu det? Noe har det jo blitt i det siste, men p ga en lengre periode med økedøgn med hyppige måltider og nåværende periode hvor "stompen gundersen" sliter med tett nese - så er det lenge i mellom at jeg har noe å vise fram... Tiden går til lek, kos, trilling og bæring når han er våken, og når han sover er jeg innom strikkebloggene før jeg finner fram til pinnene selv. Men jeg har et lite prosjekt på gang, jeg har blitt tullete etter ull, aller helst merinoull. Lilledragen har en lei tendens til å få et lett prikket utslett på kroppen etter å ha på seg andre klær...å jada, jeg vasker klærne i Neutral og vasker ham uten parfyme og parabener. Så, også godt motivert over at jeg har et skatoll på randen full av garnhesper og nøster i flere avarter av ull - så er tanken klar om at det er å ta pinnene fatt for å ha gode alternativer til andre klesplagg. Aller først ut er å strikke ham nattøy - planen er å kombinere oppskrifter fra Nøsterbarn - så på pinnene nu er det Ribbebukse til baby, oppskrift # 1903 som gjøres i en myk grønn ull/silke fra Askeladen på pinne 3 - strikkefastheten er lett og ledig, slik at jeg får strekk og utvidet varighet. Denne skal parres med "Nøstebarntrøya numero uno " #1902 - og planen er å ha ferdig to av hver til jul og nettene blir kalde her ned i sørlige Østfold.  

Babytøflene a ka Malins babysokker finner du/dere oppskriften på i bloggen til "Ullent eventyr", den står til og med på engelsk. Etter veldig mye plundring og plaging fikk jeg tøflene til. Jeg har påstått et par ganger allerede at jeg er litt treg og har en litt "inn med teskje" tilnærming til strikkeoppskriftlogikk - men jeg skjønte til slutt :) 

2 kommentarer:

Guro sa...

Høres kjent ut. Gleder meg til å se hvordan strikkeprosjektet ditt blir. Håper Lilledragen blir bra igjen i nesa snart!

Charlotte sa...

Hei... Takk for mange kommentarer på bloggen min c",) Jeg er bare så treg til å komme med respons om dagen... Jeg har også dilla på merinoull, men nå ser jeg at babyen min må ha silkeull hvis han skal ha det rett på kroppen fordi merinoullen blir for varm for han. Men jeg har jo det og på lager så det løser seg c",) Uansett liker jeg ull utrolig mye bedre enn bomull... Han blir jo helt klam av den bomullen, særlig han som blir bært mye i perioder når han gråter mye. I ulla forblir han i allefall tør inntil kroppen! Blir ikke så mye strikking her heller om dagen, men jeg prøver meg innimellom. Håper du har en fin førjulstid!