Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

søndag 31. januar 2010

Genser til Marianne pia i TRH

Det heile starta med at æ skulle ha et sett med strømpepinner nr 7 til å strikke ermene på blånissegenserne. Æ gjorde et feilkjøp, endte opp med et par pinner nr 7 fra Knitpics - de var nydelige - men det var ikje det æ trengte! Så æ fikk bytta inn pinnan med garnet her: Viking garn - og Balder! Så fant æ ei oppskrift æ fikk løst å prøve: 

Oppskrifta var lett å følge, men æ e overbevist at den skulle ha vært lengre på lengden under arman. Nu blir det ei stund til neste gang æ lage genser som skal ha frynsa. 

Genseren skulle være ei overraskelse til Marianne, niesa mi på svigersia! - og d vart det, men æ trur ho Marianne også blei overraska over at ullgarnet ikkje klødde!!! Garnet e et supermykt merinoullgarn, og det tåle vaskemaskin! 

3 kommentarer:

Moan sa...

Så koselig! Den hadde nok falt i smak her i heimen også, ja!

Ruth sa...

Så nydelige farger. Skjønner godt at den ble tatt vel imot.

Håper du får en fin uke.

Elisabeth sa...

Kjempefin genser med spesielt snitt. Regner med at denne blir godt tatt i mot og brukt mye!