Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

fredag 22. august 2008

sommerblomster... - til forskjell fra nabodama som har gatas lekreste hage med blomster og trær i alle slags farger og størrelser - så har jeg hatt disse søtnosene ved inngangen vår - innkjøpt av min far mens jeg var på føden... æ vet ikke en gang hva søtnosene heter - håpløs æ? 

4 kommentarer:

Unknown sa...

Komiskt, jeg har en likadan. Men jeg vet heller ikke hva det er. Løpte runt på Antons Hagesenter, og så en annen dame som hade tatt en rosa blomst, og tok en jeg å. Vi kanskje ikke kan konkurere med nabodamer (har ikke noen, jeg...) om blomst. Men du har best struktur i skap og hyller, og jeg har mest i frysen. Vi er best !

Mammadragen sa...

Vi er bare helt suverene på våre områder Åsa! Når tid kommer du på besøk i høst - gleder meg allerede!

Monstermønster sa...

Kjenner meg igjen, jeg har Edens hage som nabo, og vi suger på hagearbeid. Jeg glemmer å vanne blomstene, kanskje er det årsaken til at det ser litt mer skralt ut hos oss enn naboen?

Mammadragen sa...

hm... jeg vanner og prater til søtnosene også - kanskje jeg vanner og prater for mye???