Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

søndag 24. august 2008

Endelig i gang!


Etter litt fram og tilbake blaing i bøker og strikkeoppskrifter har jeg kommet i gang med å strikke Voksejakke fra Nøstebarn. Hadde lyst på et enkelt prosjekt jeg kunne sitte med når drageungen ikke spiser og jeg ikke gjør (faktisk...) husarbeid. Jeg har valgt meg petrol og lys gusjegrønn farge (den har sikkert et ordentlig navn) - så det er Askeladen garn 2 tråd merino på pinner 4 - og oppskriften har jeg endelig skjønt (må være ammetåken som gjør meg tåkete). Størrelsen er 0-8 måneder - så jakken blir brukt denne høsten - Dragen er allerede i str 62 og vokser godt. Å ja, han festet blikket denne uken - Mammedragen ble veldig glad da ho skjønte det :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Anita, nå var det lenge siden du la ut et bilde av Magnus. Kanskje du kan vise han i en av dine mange kreasjoner? Klem fra tante Lillian