Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

onsdag 28. januar 2009

A spoon, a kingdom for a spoon... på utstyret skal man kjennes...

I egen kopp på kjøkkenbenken min finner du 8 barneskjeer i assorterte farger. Æ var innom tanken at det kanskje var vel i overkant nødvendig med så mange, men jaggu meg bruker vi ikke 3 skjeer til hver måltid :) Helst 2 til Magnus lilledragen og 1 til mamman - så bytter vi fram og tilbake...den mest lukrative skjeia er den som mamman alltid holder.... og det handler ikke om at det er der grøten er, og nei du :)

Skjeer kan brukes til mye annet enn å spise med... ikke sant?

Lilledragesmekke er helt ok å bruke - tror mamman min e glad for at de er vaskbar på 60 grader...

Spiser bare på liksom, du ser vel at det ikke er noe grøtgreier her...? Bare glem å komme med fruktmos til meg... det er isj!!!

Se hva jeg kan!!! Holde vannkoppen selv...hmm... vann smaker vann i flg mamma - skjønner ikke helt hva hun mener? Det sies at jeg er bedårende - hva vet jeg?

Uansett, æ vil hilse til tanteulven og dem i Tromsø, alle dokker som kjenner mamma min i Kirkenes (!!!) og omegnen, familien i Harstad og Trondhjemmen - og ellers kjente som befinner seg langs med og utafor E6´n... Stor klem går til tante i Stockholm og onkel i Bratislava :)

Don´t ask me why, but my son likes to play with spoons more than eating his babyporridge! He ends up with the spoons, and I - I end up eating up the porridge.... progress is slow, but playing is fun :)

4 kommentarer:

Guro sa...

Nydelig gutt!

Ellen Marie Albertsen sa...

fine fine bilder:)

Anonym sa...

Bedårende? Å ja. :)

Charlotte sa...

For en utrolig herlig drageunge du har c",) Nydelig!