Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

tirsdag 26. mai 2009

Dragene drar nordover igjen til Midnattsola!

Vi drar nordover imorgen, bilen e nesten ferdig pakket og mammadragen e spent på hvordan den lille dragegutten vil like den lange bilturen - som vi selvfølgelig tar i etapper! Pappadragen er vel mest spent på om han får besøke flymuseumet i Bodø på veien til Harstad... Æ ser  fram til noen dager med midnattsol - det er år sia sist - og sove ei heil natt er uansett noe æ kan se langt etter en stund til :) Æ trur nesten æ må ta med Lilledragen og pappan til å se Midnattsola på Nupen - et av verdens vakreste steder :) og så skal vi spise Kvæfjordjordbær med sukker og melk/fløte på! 

Kattene blir hjemme for å passe huset og kattepasserene passer på matmors puser! 

Feriestrikkinga blir klutestrikking... og planlegging av plagg til barnehagestart i august.  

Ses om 4 uker! 

3 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Ha det riktig fint! Du trenger nok litt nordlukt! Klem!

Ruth sa...

Det høres helt vidundelig ut. Jeg kjenner jeg godt kunne tenkt meg litt storslagen natur, midnattsol og nattfisking nå. Så jeg er nok litt misunnelig. :)

ha en flott tur.

Lappesola sa...

Kos deg nordpå.
Og takk for awarden.

Hilsen Sol fra Kila