Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

tirsdag 19. mai 2009

Ting tar tid...æ har fått award!

1000 hjertelig takk :)

En av mine desiderte favoritt medbloggere er Hespetre (fantastisk bloggnavn spør du meg :)) gav meg en award for lenge siden. Det har dessverre tatt lang tid før æ har greid å lage innlegg, si takk skal du ha og videre nominering... Beklager beklager, men først var æ nordover en måneds tid, så blei det et par uker med mykje luftplager for Lilledragen på kveldstid da han (endelig) begynte å spise mer fast føde enn puppen, så ble eldste katta mi OPUS sannsynligvis truffet av bil og fikk luft i brysthulen (men det er umulig å stenge ham inne i 14 dager rekonvalens og nå har han det bare bra), og så fikk Lilledragen feber og tann 5 og 6! Så ble det MGP-finalen og reprise, så ble det 17. mai - og så her sitter æ å skjemmes over at æ e så sein med ting...


The rules are as follows for the nominees:

1. Copy the award to your site.
2. Link to the person from whom you received the award.
3. Nominate 8 other bloggers.
4. Link to those on your blog.

5. Leave a message on the blogs you nominated.

Det e ikje vanskelig å nominere bloggere, men æ regne med at en og annen har fått en fra før - men man kan vel ikje få for mye av det gode? Alle mine nominerte er fantastiske inspirerende blogger som finner på mykje artig og spennende som man sikler etter å gjøre sjøl! Need I say more?

Felisi

Lappesola

med pinner

Mekkehjørnet

Monstermønster

Stubbetufsa

Ullhedina

Vridd Rett

Ønsker alle en riktig god resterende mai!!!

3 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Tusen takk, Mammadragen! Flott å få en anerkjennelse! Takk, takk!

Supernøtt sa...

Tusen takk for award! Det er kjempekoselig :-D

Ruth sa...

Tusen takk! Så kjempehyggelig å få.
Og så koselig at du tenkte på meg.