Om meg

Bildet mitt
Mamman til Magnus, matmor til Opus, Anton og Muffins. Strikker hovedsaklig til Magnus og til Minidragen i magen og litt til andre... Henter masse inspirasjon fra mine medbloggere :) A blog mainly about knitting, cats and other fun creative projects. Your are more than welcome to have a "looksy" :)

lørdag 3. januar 2009

Muffin´s håndarbeidsparty
Neida, ikke katten min, men Muffin hadde invitert til håndarbeidsparty i går kveld - og jeg plukket opp invitasjon etter en liten snartur innom Pinneguri. Det ergelige var at min aller fineste te/kaffekopp var til vask i oppvaskmaskinen - så jeg fant fram min aller goaste kopp... dessuten var vi fri for sjokolade i huset...og jeg er jo fortsatt i ammetåke - så jeg brukte tiden til å skaffe meg oversikt over garnet som jeg kjøpte i fjor og rydde i skatollet - slik at det kan bli plass til mer garn i år... Det var kanskje ikke det jeg skulle gjøre - så det var mange blogger på selskapet som jeg ikke besøkte og nu tidlig på natten skal jeg ikke prøve en gang å forstyrre. Strikket fikk jeg også gjort - for aller første gang strikker jeg votter (oppskrift fra Nøstebarnboka) , de enkleste som du kan tenke deg - senere i dag skal jeg gjøre ferdig tomlene.... Så til neste gang - så skal jeg sitte pal bak min Imac med kopp, strikketøy og hilse på mine medbloggere som er på samtidig fest - jaja, man lærer selv om det går tregt :) 

Av en eller annen idiotisk grunn så vil ikke bilder på mine innlegg la seg plassere der hvor jeg ønsker....hjertesukk :) 

19 kommentarer:

Anonym sa...

Skal si du har mye fint garn å vise fram! Artig med bloggparty så jeg får hilse på mange medbloggere en fredagskveld :-)

Beate sa...

Det var litt av noen mengder med garn! Men slik blir det jo bare! Kos deg med garnet ditt og sørg for godt plass til 2009 garnet :)

Ugla sa...

Jeg avslutta festen før nachspielet så jeg er på en morgenrunde her :-)Så mye fint garn du har, skal ta meg en tur innom ravelry og studere når du har lagt inn der. Ha en fortsatt fin helg :-)

Inger sa...

Hei. Hyggelig å hilse på deg her i kaffeselskapet. Måå si det er imponerende mengder garn du har. Ha ei riktig fin helg.

Anonym sa...

Hilser på i etterkant av Muffins party. Mye herlig garn. Så nå er det bare og vente på alle de ferdige prosjektene.

Irene sa...

Så mye flott garn! Det var virkelig et hyggelig party i går :-)
Selv tør jeg ikke ta frem alt garnet mitt, og langt mindre sjekke hvor mange kilo det er....

TORPO QUILTELAG sa...

Ja, her var det mye fint garn, blir spennende å se hva du kommer til å lage. Rakk ikke å hilse på deg i går, så da kom jeg nå og ønsker deg en fin helg.

Muffin sa...

Tusen takk for at du kom på party hos meg!
Det var veldig trivelig! I kveld skal jeg trekke vinneren av vottene, så følg med!

Anonym sa...

En liten hilsen kommer her litt sent men godt. Sånn blir det med syke barn i huset.

Ønsker deg og dine en flott helg

Anonym sa...

Koselig pary hos Muffin, gøy at vi ble så mange. Og så ble jeg helt fascinert av alt garnet ditt, mange fine godbiter der ja!

Ha en fin lørdag!

Anonym sa...

Jeg har meg en party-runde idag, jeg. Rakk bare en liten runde igår! Så masse deilig stash du har. Ha et riktig godt nytt strikke-år!

Anonym sa...

Så masse lekkert garn du har tatt med deg da.

Litt sent ute jeg, men nå er jeg snart på vei hjem ;) Måtte jo bare rekke og skravle med de siste i selskapet først.

Anonym sa...

jeg freser rundt til de jeg ikke rakk å hilse på i går
ha en forsatt fine ettermiddag

Anonym sa...

Wow, du har mange koselige strikketimer foran deg. Så ut som mye deilig garn. Sovna før tida så jeg nådde ikke alle på partyet igår, men fortsetter gjern med party i flere dager. Ha ei fin helg.

Stubbetufsa sa...

Hei, Mammadragen! Skremmende mye garn! Men en drage må vel ha noe å skremme med!Koselig å hilse på deg. Vi snakkes.

Anonym sa...

Wow, her var det mye flott garn! Kjekt å treffe deg på fest, selv om det ikke ble lange stunden i går.

Anonym sa...

En forsinket partyhilsen fra meg. Mye flott garn du viser frem. Skulle visst hatt meg en opprydning jeg også. Ha en fortsatt fin helg :)

Anonym sa...

Så herlig garnhaug! Virkelig lekkert på bordet. Trivelig med så mange damer på partyet hos Muffin i går kveld. God helg!

AnitaK sa...

Hei, har en ekstra hilserunde idag jeg, siden jeg ikke rakk hele runden på fredag. Nydelig garn!